Lysakerelva Andeløp 2023

Lysakerelva Andeløp 2023

Publisert av Einar Eriksen den 26.08.23.

Kjøp av lodd:

Lodd kan kjøpes fra denne nettside ved å trykke HER. Du kommer da rett inn i loddmodulen vår hvor du velger antall lodd. Betaling skjer ved at du blir videreført i Vipps som automatisk registrer ditt navn. Du vil senere få tilsendt en bekreftelse som inneholder nummeret på ditt/dine lodd.

Lodd kan også kjøpes på CC Vest torsdag 31. august og på løpsdagen 2. september samt ved startstedet nede ved Lysakerelva fram mot start.

Pris per lodd er kr 100.-

Bildet viser endene i ferd med å posisjonere seg under fjorårets løp.

Årets arrangement:

Lilleaker Lions arrangerer Lysakerelva Andeløp lørdag 2. september kl. 16.00. Løpet arrangeres for niende gang og går i lokale historiske omgivelser.

Base for løpet er området mellom Jernbanebroa og Ruinen som ligger i nærheten av Statkraft. Her holder speaker-tjenesten til, og det blir kiosksalg og aktiviteter for de minste barna fra kl. 15.30. Lilleaker Janitsjar (se bilde) og KGB Dans & Ballett vil underholde. Det er gangveier i området som gjør at det er enkelt å følge løpet underveis.

Numrene på endene samsvarer med numrene på loddseddel:

Hver enkelt and har sitt spesifikke nummer. Nummeret på en kjøpt loddseddel samsvarer med nummeret på en and. Kjøper av lodd får sitt/sine loddnummer som bevis. Det er fellesstart, og den anden som kommer først i mål vinner hovedpremien. And nummer to får andre premie osv. Endene forblir Lilleaker Lions sin eiendom, og de oppbevares av Lions både før og etter løpet.

Premier:

De fire første endene i mål premieres med:

1. premie er gavekort til en verdi av kr 15.000.-

2. premie er gavekort til en verdi av kr 8.000.-

3. premie er gavekort til en verdi av kr 4.000.-

4. premie er gavekort til en verdi av kr 2.000.-

5. premie er gavekort til en verdi av kr 1.000.-

Vinnerne blir kunngjort på denne hjemmesiden og på vår Facebook side Lions Club Lilleaker. Blir ikke løpet gjennomført gjøres en loddtrekning av premiene.